Horoskops nedēļai no 27.novembra līdz 3.decembrim visām zodiaka zīmēm

Ziema jau ir klāt. Kā tas sāksies?

Un atkal cilvēku attiecību sfēra ir pakļauta uzbrukumam. Mīlestības savienībās parādīsies plaisas, biznesa sadarbībā sāks plosīties strīdi… Bet cilvēks nedzīvo no attiecībām vien. Un, ja lietas šeit neizdodas, jums vienkārši jāpievērš uzmanība lietām, kas pašlaik darbojas labi.

Ko vislabāk darīt, no kā izvairīties un kā tikt galā ar nedēļas grūtībām katrai zodiaka zīmei…

Strēlnieks

Apkārtējie var zvērēt ar iedvesmu, taču labāk ir izvairīties no šī “iedvesmas avota”. Koncentrējieties uz svarīgām lietām, un jūs nerūpēsieties par citu cilvēku strīdiem.

Mīlestība

Savstarpēja sapratne pāros mēdz būt nulle. Tāpēc šis nav labākais laiks romantikai. Bet tagad jūs beidzot varat pārtraukt attiecības, kas jums nav piemērotas.

Finanses

Darba, karjeras un naudas jautājumos viss ir diezgan rožains, vienīgā problēmzona ir partnerattiecības.

Veselība

Tevi var vilkt piedzīvojumi un piedzīvojumi. Centieties izvairīties no ekstrēmiem sporta veidiem – tagad nav īstais laiks riskēt.

Auns

Auns var būt vīlies. Jūs esat entuziasma pilns un kaislīgs cilvēks; ja jūs aizrauj kāda ideja, jūs nevarat izturēt neko citu. Tomēr tagad mums tas ir jāpieiet uzmanīgi. Un lieta var izrādīties neperspektīva, un jaunā simpātija nav abpusēja. Tāpēc neejiet “pār malām”; prātīgs aprēķins ir jūsu labākais draugs.

Vērsis

Kāds būs ļoti satraukts par jūsu pārtikušo personīgo dzīvi. Lai gan, pirmkārt, neapmierinātība būs vērsta nevis uz jums, bet jūsu partneri. Darbā “kaitēkļi” sāks likt spieķi savā ritenī, iejutīsies jūsu attiecībās un visos iespējamos veidos piesaistīs sev uzmanību. Ko darīt? Atbilde ir vienkārša: ignorēt. Suns rej – karavāna dodas tālāk.

Dvīņi

Dvīņiem palīdzēs mierīgums un pacietība. Var izrādīties, ka tavs saskaņotais un pārdomātais rīcības plāns neiztur realitātes pārbaudi, un patiesībā viss var būt sarežģītāk, nekā sākotnēji domāts. Bet tas nav iemesls, lai pamestu iesākto, vienkārši samierinieties ar to, ka tas prasīs nedaudz vairāk laika.

Vēzis

Nedēļa ir pilna ar nelielām nepatikšanām, kaitinošām kļūdām un smieklīgām nepatikšanām. Tas viss ir nekritiski, bet var nopietni sabojāt asinis. Tāpēc elpojiet dziļi, izturieties pret visu filozofiski. Turklāt, ja jūs neaizraujaties ar sīkumiem un skatāties uz kopainu, viss izdodas diezgan labi.

Lauva

Lauvu aizkustinās sāncensības un konkurences gars pat tur, kur tas varbūt nav vajadzīgs: darbā, biznesā, personīgajā dzīvē… Viena lieta ir tad, kad sacenšas, kurš spēj izcept visvairāk kartupeļu, un cita, kad tā ir cīņa par skaistas sievietes dāmu sirdi.

Lasi vēl: 6 iemesli, kāpēc kaķis ņaud, reaģējot uz saimnieka sarunu

Tomēr fortūna tevi mīl – lai uzvarētu nevajag daudz pūļu.

 

Šķir otru lapu, lai turpinātu lasīt….

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment